Seleccionar página

Detall de les diferents il·lustracions que s'utilitzaran per fer els estampats de les llibretes de la col·lecció Mar i Natura.

Crear estampats, és un vici que has de provar. No t’ha passat que, parlant per telèfon, et surten dibuixos la mar de senzills, però que t’agraden? D’aquestes estones improvisades en poden sortir uns bons estampats, si crees seqüències i les vas repetint.

A una setmana justa d’arribar a setembre, miro enrere i sento que l’estiu m’ha passat volant. Ja saps com vaig passar les vacances, però a part de viatjar, també he gaudit d’estones tranquil·les i improvisades. Estones que he destinat, entre altres aficions, a dibuixar en aquarel·la.

Eines utilitzades per fer els estampats per les llibretes de la col·lecció Mar i Natura.

Aquesta tècnica líquida cada cop m’agrada més. El motiu és que puc emportar-me les pintures a tot arreu perquè les pastilles ja venen amb un estoig. A més a més, trobo molt pràctic utilitzar un pinzell amb contenidor, ja que no necessito portar un pot amb aigua.

Així doncs, com a conseqüències de les meves aquarel·les estivals, n’he fet uns estampats que aplicaré a una nova col·lecció de llibretes. Te’ls presento:

Nova col·lecció d’estampats basats en elements orgànics

Deixa’m dir-te que això què et mostro, són els dibuixos extrets directament de la llibreta. Per una banda, com pots veure, la temàtica serà el mar i la natura, dos ambients molt importants per a mi perquè sense ells, sento que em falta alguna cosa. Però per una altra part, encara haig de decidir els acabats i el fons. Aniran en funció de si la portada la deixo blanca o de color craft. Què n’opines?

Estampats per la col·lecció de llibretes Mar i Natura.

 

Ja tinc ganes de tenir-les fetes. Quedaran molt inspiradores, oi? Parafrasejant al grup d’havaneres Port Bo, si tot va com ha d’anar, te les presentaré acabades, i llestes per emportar-te-les a casa, a finals de setembre. Una mica de paciència, que aviat arribarà. M’esperes?

—–

[CAST]

Cómo de unas vacaciones, salen nuevos estampados para unas libretas

Crear estampados, es un vicio que tienes que probar. ¿No te ha pasado que, hablando por teléfono, te salen dibujos muy sencillos, pero que te gustan? De estos ratos improvisados pueden salir unos buenos estampados, si creas secuencias y las vas repitiendo.

A una semana justa de llegar a septiembre, echo la vista atrás y siento que el verano me ha pasado volando. Ya sabes cómo pasé las vacaciones, pero aparte de viajar, también he disfrutado de ratos tranquilos e improvisados. Ratos que he destinado, entre otras aficiones, a dibujar en acuarela.

Esta técnica líquida cada vez me gusta más. El motivo es que puedo llevar las pinturas conmigo a todas partes porque las pastillas ya vienen con un estuche. Además, encuentro muy práctico utilizar un pincel con contenedor, puesto que no necesito traer un bote con agua.

Así pues, como consecuencias de mis acuarelas estivales, he hecho unos estampados que aplicaré a una nueva colección de libretas. Te los presento:

Nueva colección de estampados basada en elementos orgánicos

Déjame decirte que lo qué te muestro son los dibujos extraídos directamente de la libreta. Por una parte, cómo puedes ver, la temática será el mar y la naturaleza, dos ambientes muy importantes para mi porqué sin ellos, siento que me falta algo. Pero por otra parte, todavía tengo que decidir los acabados y el fondo. Irán en función de si la portada la dejo blanca o de color craft. ¿Qué  opinas?

Ya tengo ganas de tenerlas hechas. Quedarán muy inspiradoras, ¿verdad? Parafraseando al grupo de habaneras Port Bo, Si tot va com ha d’anar (que quiere decir que si todo va como es previsto), te las presentaré acabadas, y listas para llevártelas a casa, a finales de septiembre. Un poco de paciencia, que pronto llegará. ¿Me esperas?