Seleccionar página

 

De mare no n'hi ha més que una

Il·lustració feta pel webcòmic Del país dels coixos el 2013.

El temps passa volant, i en un plis ja serem al mes de maig. El dia 1 és el dia de la mare. Per això, tal com vaig fer pel dia del pare, he preparat la shop amb un mòdul perquè puguis fer la teva comanda de lamina il·lustrada personalitzada especial pel dia de la mare. Fes-li un regal especial i que li arribi al cor.

De mare només n’hi ha una. Tothom ho sap, oi? Aquella persona capaç d’estimar-te amb bojeria i al mateix temps dir-te les veritats tal com són, siguin bones o dolentes, només amb l’objectiu d’obrir-te els ulls i fer que tot allò que surti de tu mateix sigui sincer, correcte i exitós per tal que no et faci mal ni vagi en contra teva. Per tal que siguis feliç.

De vegades, no t’agrada allò que escoltes. I t’enfades. De vegades, t’omple de tanta felicitat que et falta cor per guardar tot aquest esclat d’emocions positives que et fa despendre. I tot i aquests sentiments contradictoris, te l’estimes amb passió i devoció. I pobre d’aquell que s’atreveixi a criticar-la!

La floreta més gran que m’han dit mai? que m’assemblo a ella. Sí. No ho puc evitar, em treuen un somriure i em fan sentir orgullosa. Només que en algun moment de la meva vida pugui arribar a ser la meitat d’enèrgica, resolutiva i eficaç que ella, ja serà tot un èxit.

Una persona així, no es mereix tota l’atenció del món? no es mereix dedicar-li  el màxim de temps possible? No es mereix un regal especial?

201603_Lamines-dia-del-pare_ubicacio4_ImmaMestre

El mes passat, pel dia del pare, em va atrapar el tren i ho vaig anunciar molt just, però aquesta vegada sóc previsora i tens de temps des de ja mateix, i fins el dilluns 25 d’abril, per fer la teva comanda i sentir-te orgullós/a de la teva mare i els somriures (i potser fins i tot alguna llagrimeta sensible) que li treuràs quan vegi aquest regal perfecte en forma de làmina il·lustrada personalitzada especial pel dia de la mare de part de la persona que més estima.

I és que, encara que som molts els que afirmem que no volem ser protagonistes, a tots ens agrada que pensin en nosaltres i ens facin sentir especials. No és així? I qui millor que una mare per recordar-li que realment és única i és la millor? Saps alguna manera més personal per dir-li que te l’estimes molt? 

Com és làmina il·lustrada personalitzada especial pel dia de la mare que compres?

Lamina-dia-de-la-mare_lamina3_ImmaMestre
És una il·lustració totalment personalitzada a partir de fotografies que m’enviïs de la persona que vols que dibuixi.

Entrego una única làmina digital en paper estucat mate de 250gr. impresa a una cara i signada per davant.

Com funciona la comanda a la shop?

Molt senzill:

  1. Cliques sobre la làmina personalitzada del dia de la mare
  2. Fas el pagament
  3. De seguida em posaré en contacte amb tu perquè m’enviïs algunes fotografies d’ella i de les persones que vols que surtin (màxim dos més, a part de la teva mare)*. I  si vols, algún guió d’allò que vols que escrigui.
  4. En un màxim de 5 dies, la tens a casa.

(*) Si vols que hi apareixi més gent, no facis la comanda a la shop. Escriu-me directament a hola@immamestre.com o fés servir el formulari de contacte i m’expliques allò que vols.

Es mereix o no es mereix un regal especial la teva mare? En el meu cas, per suposat que sí! T’espero en els comentaris.

—–

[CAST]

El tiempo pasa volando, y en un pis-pás ya estaremos en el mes de mayo. El día 1 es el día de la madre. Por ello, tal como hice para el día del padre, he preparado la shop con un módulo para que puedas hacer tu pedido de lamina ilustrada personalizada especial para el día de la madre. Hazle un regalo especial y que le llegue al corazón.

De madre sólo hay una. Todo el mundo lo sabe, ¿verdad? Aquella persona capaz de amarte con locura y al mismo tiempo decirte las verdades tal como son, sean buenas o malas, sólo con el objetivo de abrirte los ojos y hacer que todo lo que salga de ti mismo sea sincero, correcto y exitoso para que no te haga daño ni vaya en contra tuya. Para que seas feliz.

A veces, no te gusta lo que escuchas. Y te enfadas. A veces, te llena de tanta felicidad que te falta corazón para guardar todo este estallido de emociones positivas que te hace sentir. Y a pesar de estos sentimientos contradictorios, la amas con pasión y devoción. ¡Y pobre de aquel que se atreva a criticarla!

¿El piropo más grande que me han dicho nunca? que me parezco a ella. Sí. No lo puedo evitar, me sacan una sonrisa y me hacen sentir orgullosa. Sólo que en algún momento de mi vida pueda llegar a ser la mitad de enérgica, resolutiva y eficaz que ella, ya será todo un éxito.

Una persona así, no se merece toda la atención del mundo? no se merece dedicarle el mayor tiempo posible? No se merece un regalo especial?

El mes pasado, el día del padre, me pilló el tren y lo anuncié muy justo, pero esta vez soy previsora y tienes tiempo desde ya mismo, y hasta el lunes 25 de abril, para hacer tu pedido y sentirte orgulloso / a de tu madre y las sonrisas (y quizás incluso alguna lagrimita sensible) que le sacarás cuando vea este regalo perfecto en forma de lámina ilustrada personalizada especial para el día de la madre de parte de la persona que más ama.

Y es que, aunque somos muchos los que afirmamos que no queremos ser protagonistas, a todos nos gusta que piensen en nosotros y nos hagan sentir especiales. No es así? ¿Y quién mejor que una madre para recordarle que realmente es única y es la mejor? ¿Se te ocurre alguna otra manera más personal para decirle que lo quieres mucho?

¿Cómo es lámina ilustrada personalizada especial para el día de la madre que compras?

Es una ilustración totalmente personalizada a partir de fotografías que me envíes de la persona que quieres que dibuje.

Entrego una única lámina digital en papel estucado mate de 250gr. impresa en una cara y firmada por delante.

¿Cómo funciona el pedido a la shop?

Muy sencillo:

  1. Clicas sobre la lámina personalizada del día de la madre
  2. Haces el pago.
  3. Enseguida me pondré en contacto contigo para que me envíes algunas fotografías de ella y de las personas que quieres que salgan (máximo dos, aparte de tu madre) *. Y si quieres, algún guión de lo que quieres que escriba.
  4. En un máximo de 5 días, la tienes en casa.

(*) Si quieres que aparezca más gente, no hagas el pedido en la shop. Escríbeme directamente a hola@immamestre.com o haz utilizando el formulario de contacto y me cuentas lo que quieres.

¿Se merece o no se merece un regalo especial y personal tu madre? En mi caso, por supuesto que sí! Te espero en los comentarios.