Seleccionar página

Portada-recepta-ilustrada-magdalenes_ImmaMestre

Fa uns dies vaig fer magdalenes. Si em segueixes per instagram ja hauràs vist el deliciós resultat. Si no em segueixes… a què esperes? El cas és que fa dos mesos va ser el meu aniversari i buscava celebrar-ho d’una manera dolça però fugint del típic pastís. Buscava una recepta casolana, fàcil de fer i que tingués un resultat espectacular. Vaig anar descartat, d’entre les receptes que tenia guardades, les que ja vaig fer en altres anys, les que eren massa difícil o elaborades i finalment vaig anar a parar a la recepta perfecte.

Un any enrera, vaig llegir-la al blog de l’Anna de Drimvic, que les va fer una tarda d’un dia gris. Era dimarts, però vaig decidir que aquell mateix cap de setmana les provaria de fer. Les magdalenes m’agraden molt, i aquella recepta no semblava difícil. Aquell mateix dissabte, vaig agafar la recepta, vaig mirar si tenia tots els ingredients i em vaig posar a prepara-la. No els tenia tots, els ingredients, així que vaig fer unes petites modificacions. I aquí tens la meva versió de la recepta de les magdalenes.

Recepta il·lustrada per a fer magdalenes

Vaig reduir el sucre, vaig substituir la taronja per la canyella i lestos. El resultat va superar les meves expectatives.

No la vaig fer més fins fa dos mesos que, pensant en com celebrar el meu aniversari, em va venir al cap aquesta recepta. I des de l’abril, que cada cap de setmana en faig. No poden ser més bones.

He fet aquestes magdalenes tantes vegades que ja em sé la recepta de memòria i per això l’he volgut compartir amb tu i sumar-la a la resta de receptes il·lustrades que vaig agrupant.

20160613_Recepta-ilustrada-magdalenes_ImmaMestre

Pots veure les altres receptes anteriors a l’antic blog o al portfoli.

Ara que has vist que és ben fàcil fer-la, prova-la! Ja veuràs que no et decepcionarà. I quan les hagis fet, m’agradarà que em comentis el teu punt de vista o si l’has adaptat als teus gustos i preferencies. Diga’m, com fas tu les magdalenes? Millor per esmorzar o per berenar? T’espero en els comentaris.

Bon appétit!

—–

[CAST]

Hace unos días hice magdalenas. Si me sigues en instagram habrás visto el delicioso resultado. Si no me sigues… ¿a qué esperas? El caso es que hace dos meses fue mi cumpleaños y buscaba una manera dulce de celebrarlo pero escapando del típico pastel. Buscaba una receta casera, fácil de hacer y que tuviera un resultado espectacular. Fui descartando, de entre las recetas que tenía guardadas, las que ya hice en anteriores años, las que eran demasiado difíciles o elaboradas y finalmente encontré la receta perfecta.

Un año atrás la leí en el blog de Anna de Drimvic, que las preparó una tarda de un día gris. Era un martes, pero decidí que ese mismo fin de semana probaría de hacerlas. Las magdalenas me gustan mucho, y aquella receta no parecía difícil. Ese mismo sábado,  leí la receta, miré si tenía todos los ingredientes y me puse a prepararla. No tenía todos los ingredientes, así que hice unas pequeñas modificaciones.  Y aquí tienes mi versión de la receta de las magdalenas.

Receta ilustrada para hacer magdalenas

Reduje el azúcar, sustituí la naranja por la canela y listos. El resultado superó mis expectativas.

No las hice más hasta hace dos meses que, pensando cómo celebrar mi cumpleaños, me vino en mente esta receta. Y desde abril, que cada fin de semana las preparo. No pueden estar más ricas.

He hecho estas madalenas tantas veces que me sé la receta de memória y por eso he querido compartirla contigo y sumarla a las demás recetas ilustradas que voy agrupando.

Puedes ver las recetas anteriores en el antiguo blog o en el portfolio.

Ahora que has visto que son tan fáciles de cocinar, ¡pruébalas! Verás que no te decepcionarán. Y cuando las hayas hecho, me gustará que me comentes tus impresiones o si la has adaptado a tus gustos y preferencias. Dime, ¿Cómo haces tu las magdalenas? ¿Mejora para desayunar o para merendar? Te espero en los comentarios.

Bon appétit!

Signatura-posts-ImmaMestre2016